Welkom

 

 

 

 

OVERNACHTINGEN

 

Na een dag vol activiteit: wandelen, fietsen, roeien, een drukke zakelijke beursdag in de nabijgelegen Evenementenhal Hardenberg (1 minuut!) of gewoon een werkzame dag bij één van de vele bedrijven die Hardenberg rijk is, biedt een overnachting in één van onze hotelappartementen een gegarandeerde gezonde nachtrust!

 

Kiest u voor de hotelappartementen, dan kiest u voor zelfstandigheid, eigen kookgelegenheid en sanitair, voor ruimte en kwaliteit tegen een scherpe prijs, voor luxe (satelliettelevisie, radio en draadloos internet), voor een unieke plek voor een overnachting én voor een typische beleving van het plattelandsgevoel.

 

Zoals elders op deze site al aangegeven beschikken wij over een uniek plekje voor een overnachting, hetgeen eventueel aangevuld kan worden met een bezoek aan onze sauna.

Een aantal foto's die zicht geven op het comfort van de appartementen. Klik erop en ze worden vergroot.

 

 

 

Geïnteresseerd, maar wat kost dat dan?

 

Prijs*

Een overnachting in een van onze hotelappartementen kunt u al vanaf € 40 per persoon per dag (incl.BTW én toeristenbelasting). Voor dit bedrag krijgt u niet alleen een zacht/warm bed, maar is tevens een stevig ontbijt inbegrepen.

 

Onderstaand treft u de prijzen voor 2016 aan. Inbegrepen zijn het ontbijt en alle bijkomende toeslagen.

 

          Tweepersoonsappartement

 1 persoon

  50 p.n.

 2 personen

  40 p.p.p.n.

 

           Vierpersoonsappartement

 1 persoon

 € 60 p.n.

 2 personen

 € 50 p.p.p.n.

 3 personen

 € 45 p.p.p.n.

 4 personen

 € 40 p.p.p.n.

 

 

Gegeven ervaringen uit het verleden, zijn wij helaas genoodzaakt voor schoonmaakkosten € 50 aanvullend in rekening te brengen, tenzij u het appartement presenteerbaar voor de volgende gasten weer achterlaat. Een en ander ter beoordeling van de gastvrouw.

 

Internet

Voor het gebruik van het internet berekenen wij € 5 per gezelschap per dag.

 

*prijswijzigingen voorbehouden.

 

Reserveren bij hotel Beekzicht Hardenberg

 

Voor een reservering kunt u telefonisch (0523-232619) contact met ons opnemen of een email sturen naar Hoteltheehuis@beekzicht.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw reservering bevestigen. Natuurlijk kunt u ook even een belletje wagen.

 

Bij reservering zullen wij u verzoeken om binnen twee weken na de bevestiging onzerzijds een aanbetaling te verrichten ter grootte van de helft van het totale uiteindelijk verschuldigde bedrag.

 

Bruchterbeekweg 28, 7696 BA BRUCHT,

Telefoonnummer: 0523-232619

Email: HotelTheehuis@Beekzicht.nl